loading

This page is also available in: itItalian

The apartment is located in one of the most privileged residential area of the city. The intention of the refurbishment was to open the highly split existing spaces¬† interconnecting them. Starting from this philosophy, in the project, has been created a large open space between living room and kitchen. Follow the client style, the architects gave close attention to the colours and interior design with the use of prints and impact colours:”

 

Photo: Roberto Mitolo.

 

 

 

Please follow and like us:

GALILEO I

Category

Residential

Date

October 17, 2018

Client

Private

Location

Turin

Ask for a quote

fill the form
click here

Architects

Attilio Giaquinto

C. Abrami

Interior Designer: Carlotta Pesce

FORMAT THE EGG

previous project in: Commercial
completed: 17 October 2018

Read More

Galileo II

next project in: Residential
completed: 17 October 2018

Read More